Thaise keuken

Maak kennis met de Thaise keuken én de afhaalmaaltijden van Krua Don…!

THAISE KRUIDEN etc….

De Thaise keuken is geliefd over de hele wereld en kent een grote diversiteit aan gerechten. Bij de bereiding van Thaise gerechten worden veel verschillende zoveel mogelijk verse ingrediënten, groenten en kruiden gebruikt.

Veel gebruikte ingrediënten zijn zoete basilicum, koriander, kaffir-limoenblaadjes citroengras, laos, kokos, chilipepers, tamarinde, palm suiker en vissaus. De smaak is meestal een combinatie van zoet, zuur, zout, romig en pittig.

Voor mensen die niet van pittig gehouden kan ook niet of minder pittig gekookt worden.

Thaise afhaalgerechten

MAALTIJD

Krua Don verzorgt Thaise afhaalmaaltijden in Zwolle.
Krua Don kookt zoveel mogelijk met verse ingrediënten, deels uit eigen tuin. De gerechten worden bereid op de dag waarop ze gegeten worden. Krua Don betekent ‘keuken van Don’.

Wij koken altijd op donderdag en vrijdag.
► Wilt u op donderdag afhalen? Bestel dan uiterlijk op de woensdag daarvoor.
► Wilt u op vrijdag afhalen? Bestel dan uiterlijk op de donderdag daarvoor.
Afhaal kan steeds tussen 17:00 uur – 19:00 uur. U kunt bij het bestellen aangeven hoe laat u wilt komen afhalen.

Prijswijzigingen: prijzen kunnen zonder vooraankondiging wijzigen.

De lekkerste Thais gerecht…!

Massaman curry met rund
THAISE MASSAMAN CURRY MET RUNDVLEES

Een van de 50 beste gerechten uit de hele wereld die CNN gerangschikt als één van de meest heerlijke gerechten behoort is “Thaise Massaman Curry“.

De Massaman curry is een combinatie van kokosmelk, pinda, zoete aardappel, tamarinde sap, vissaus, kokos suiker of palm suiker en currypasta. met een verscheidenheid aan kruiden.

Dat is de reden waarom Thaise Massaman curry heeft vier verschillende smaken van zoet, zuur, zout en romig. Thaise Massaman curry gebruikt meestal van varkensvlees, kip of rundvlees voor het koken.

De lekkerste Massaman curry is met rundvlees samen met zoete aardappel en niet met gewoon aardappel. De traditionele Thaise Massaman curry gebruikt zoete aardappel om smaak te geven aan de curry saus.

Uw Thaise kok

Ik ben Don Suksri, geboren en getogen in Rayong, Thailand. Voor Thaise mensen is lekker eten heel belangrijk. Ik ben daarmee opgegroeid en heb al vroeg van mijn moeder leren koken. Ik woon vanaf 1998 in Nederland. Koken is nog steeds mijn passie.